Nordell Innovations AB
Teknikkäppen Cirrus

Skaffa teknikkäppen Cirrus


Som synskadad får du normalt din teknikkäpp från din syncentral. Det går att få en Cirruskäpp förskriven på de flesta syncentraler även om Cirrus ännu inte ingår i det ordinarie sortimentet hos alla. Detta gäller i synnerhet om du har värk till följd av din käppanvändning. 

Liksom man behöver flera par skor i garderoben bör man ha flera teknikkäppar. Dels som reserv och dels för att en enda käpp inte passar alla situationer. Har du redan en teknikkäpp bör du ändå fundera på om Cirruskäppen är något för dig. Du kanske orkar gå längre sträckor än förut eller på vägar du förut tyckt vara svåra att gå på. 

Cirrus är extra lämplig för användare som promenerar långa sträckor med aktiv käppanvändning. Dessa brukare behöver en hållbar käpp med slitstark, stor doppsko som inte fastnar. Samtidigt är det mycket viktigt att käppen är lätt att pendla med och att doppskon glider lätt med minimal friktion mot marken. Cirrus är den enda käppen på marknaden som har alla dessa egenskaper.


Vi samarbetar med företaget LVI, Low Vision International AB i Växjö som sköter försäljning av nya käppar och tillbehör. 

För att komma till deras hemsidas startsida klicka här. För att komma till deras sida om Cirrus, klicka här.

LVI Low Vision International AB
Verkstadsgatan 5
352 46 Växjö
Växel: 0470-727 700
Email: info@lvi.se, order@lvi.se, support@lvi.se

Om du behöver reparera, renovera eller reklamera en Cirrus-käpp kontaktar du oss via formuläret under huvudmenyn Kontakt.